Почистване на бизнес и търговски обекти

Почистване на офиса и бизнес помещенията е наша специалност. Ние разбираме колко е важно да поддържате работното си място чисто за вас, вашите служители и посетители. Извършваме експертно почистване на вашите офиси, медицински обекти, шоу румове, магазини, ресторанити, индустриални помещения и други. Поддържаме вашата работна зона чиста, лъскава и приятно миришеща. Свържете се с нас, днес, за конкурентна оферта за почистване на офиси.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Заявете оглед

Цени на месец за абонаментна поддръжка на бизнес и търговски обекти за района на град Варна до 25 км. Актуални за 2024 г.
1. Абонаментна поддръжка на обект с площ от 50 до 100 м2 – 770 лв.
2. Абонаментна поддръжка на обект с площ от 101 до 200 м2 – 1390 лв.
3. Абонаментна поддръжка на обект с площ от 201 до 500 м2 – 2550 лв.
4. Абонаментна поддръжка на обект с площ над 500 м2 – 5.10 лв. за м2

  1. Допълнително/извънредно посещение извън графика се таксува по 190 лв без ДДС.
  2. Включва 8 (осем) посещения в месеца по график. Всяко помещение има своята специфика, която се отразява на подредбата, обзавеждането и оборудването на работните помещения. Ние се съобразяваме с Вашите нужди и вътрешни правила, извършваме услугата професионално, без да пречим на работния процес.
  3. В цената не се включва ДДС и хигиенните консумативи (сапуни, шампоани, съдопоч. препарати, тоалетна хартия, дезинфектанти и т.н. – те се поръчват и заплащат отделно или се осигуряват от възложителя).