Често задавани въпроси

В. Каква е вашата зона на обслужване?

О. Ние обслужваме част от Североизточна България – областите Варна и Добрич. За повече информация вижте страницата на нашата зона на обслужване или се свържете с нас, за да попитате дали покриваме вашия район.

В. Как да получим ценова оферта?

О. Ние ще планираме консултация по телефона, без разходи за вас. След това ще посетим вашият обект и ще се запознаем с обхвата на вашите изисквания. След нашето посещение ще Ви изпратим подробна ценова оферта.

В. Извършвате ли еднократно почистване на обект?

О. Да, можем и го правим. Въпреки, че повечето от нашите обекти си имат седмично, двуседмично или месечно облужване, ние приветстваме вашите еднократни проекти за почистване.

В. Застраховани ли сте?

О. Ние сме застраховани, за да защитим Вашия интерес.

В. Предоставяте ли почистващи материали за офиса?

О. Ние предлагаме всички необходими материали за почистване на офиса или бизнеса Ви, включени в цената на офертата. Вие ще трябва да закупите само почистващи консумативи като: тоалетна хартия, сапуни за ръце и кърпи за ръце и др. Ние също можем да ги осигурим и доставим за Вас от магазин Минамарт.

В. Гарантирано ли е качеството на вашата работа?

О. Ние Екипът на МинаКлийн® сме гарант за качеството на работа с 20+ години опит на междунароно ниво, за да задоволим или надминем вашите очаквания. Ако по някаква причина не сте доволни от нашата работа, моля, да ни уведомите и ние ще го направим правилно, докато не бъдете доволни.

В. Може ли вашата компания да се справи с множество обекти?

Можем да се справим с множество местоположения. Моля, уведомете ни колко обекта имате и техния регион и ние ще изготвим оферта с конкурентни цени.